top of page

Massages

Geest en lichaam zijn nauw met elkaar verbonden. Een geestelijke- en lichamelijke ontspanning stimuleert het lichaam om beter te functioneren, wat met deze massage wordt bereikt.

 

Ontspanningsmassage

Achterkant en/of voorkant van het lichaam worden gemasseerd met verschillende massage technieken.

Klankschaalmassage

De klank en de trilling van de klankschalen werken op een dieper niveau door op je lichaam en geest. Klachten kunnen worden voorkomen, verminderen of zelfs herstellen. Mooie inzichten en bewustwordingen kunnen plaatsvinden; wat ook de heling in gang zet.

Wist je dat de klankschalen onder andere: je energie in balans brengen en je lichaam voor 70-80% uit water bestaat, wat door de klankschalen in trilling wordt gebracht. Zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Een klankschaalmassage werkt na de massage nog door.

Massage vindt plaats door de trilling en klank van de klankschalen; deze worden naast en op je lichaam (op je kleding) geplaatst.

#innerlijkerust #ontspanning #balans #bewustwording #herstel

Reiki/healing-reading

Healing, het doorgeven van energie door middel van handoplegging. Een healing kan rust, ontspanning geven en je kunt meer in harmonie met jezelf komen.

Reading: je kunt d.m.v. mijn woorden inzichten krijgen, ondersteuning in jouw proces , persoonlijke groei en meer ruimte voelen en inspiratie.  Ik maak gebruik van een combinatie van healing en reading.

 

Voetreflexmassage

Je lichaam weerspiegelt in je voeten. Door voetmassage, druk en warmtetoevoer kunnen de blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven.

 

Hotstone massage

Ontspanningsmassage met warme Basalt stenen. Hotstone massage biedt ontspanning, verzacht spierpijn. Lichaam en geest worden in balans gebracht en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd.

 

Specialisatie lage rugklachten

Ontspanningsmassage van rug en benen speciaal voor mensen met lage rugklachten d.m.v. o.a. strijkingen, oprekken, knedingen, huidrollen, cirkelende bewegingen. Deze massage stimuleert de doorbloeding en verbetert de vochtregulatie rond de wervels. In combinatie met oefeningen (krijg je op ‘n stecil mee) maken we de spieren sterker en soepeler.

 

Klassieke gezichtsmassage

Voel de ontspanning en geniet van 'n heerlijke klassieke gezichtsmassage! Hoofd, nek en schouders worden gemasseerd. Stimuleert de doorbloeding, zorgt voor Glo (Geestelijke Lichamelijke Ontspanning), kan hoofdpijn en vermoeidheid wegnemen.

 

Chinese hoofd-nek-schoudermassage

Ontspannende, zachte, energetische  massage dmv drukpunten, die via de meridianen (energiebanen) weer in verbinding staan met organen. Heerlijk ontspannen én kan klachten voorkomen en verlichten.

Massage wordt over de kleding heen gegeven.

 

Nek-schouders massage

Spieren worden weer soepel en ontspannen. Ter voorkoming en vermindering  van klachten.

 

Nek-schouders en rugmassage

Heerlijke nek-schouders en rugmassage. Spieren worden weer soepel en ontspannen. Ter voorkoming en vermindering  van klachten.

 

Cuppingmassage

Tijdens de massage met siliconen massagecups ontstaat een vacuüm in de massage cup, waardoor er onderdruk in het weefsel wordt uitgeoefend op het deel van de aangezogen huid. De massage bevordert o.a. de doorbloeding, ondersteunt de ontspanning en de ontslakking van het lichaam en verbetert de elasticiteit van de huid.

 

Stoelmassage

Een korte ontspannende en activerende massage. Spieren van rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen worden gemasseerd. Ter voorkoming en vermindering van spanningen in het lichaam. Massage vindt plaats op een massage stoel en bovenop de kleding. 

Magneetmassage

Een ontspannende massage met magneten. De doorbloeding wordt gestimuleerd, afvalstoffen afgevoerd en  stress en klachten kunnen verminderen. Deze massage kan op 't lichaam of over de kleding heen gegeven worden.

 

 

bottom of page